Najuzbudljiviji Samsung do sada?

Ovako opisuju Samsung Galaxy S10 oni koji su ga vidjeli, objasnićemo vam i zašto!

Najuzbudljiviji Samsung do sada? Foto: MONDO Portal/Marko Čavić

Samsung će 9. avgusta predstaviti Samsung Galaxy Note 9, ali smartfon zajednica ima novi razlog za nestrpljivo iščekivanje vijesti kompanije iz Koreje, a to je Samsung Galaxy 10!

"Sve ide ka tome da će 'devetka' biti samo prošlogodišnji dizajn Galaxy Note 8, sa novom 'olovčicom' i boljim specifikacijama. Međutim, oni koji zaista vole Samsung uzbuđeni su zbog onoga što slijedi poslije," prenosi "BGR.com".

Samsung Galaxy S9 je poslednji Galaxy S telefon

Ovo je, navodi taj portal, najuzbudljiviji model koji je Samsung ikada napravio, a nove procurile informacije objašnjavaju i zašto.

Ovu seriju telefona vidjećemo sledeće godine, taman na vreme da odmjere snage sa najavljenim novim iPhone modeliima.

Do tada, tri nova iPhone modela vidjećemo već u septembru, ali nakon njih stižu tri nova Galaxy S10 telefona!

To su osnovni, zatim jednostavniji i jeftiniji Galaxy S10, i na kraju veliki Galaxy S10+ fablet oko kojeg se podiglo najviše prašine.

Imaće, piše "BGR", novi Infinity displej, optički senzor za otisak prsta sakriven ispod ekrana, ali i potpuno novu viziju kamere.

Biće ih pet, dvije naprijed i tri pozadi, i u odnosu na Galaxy S9+ novitet je kamera ultraširokog kadra. Široki senzor od 12 megapiksela, telefoto senzor iste specifikacije za optički zum, mod za portrete, širokougaoni od 77 i čak 120 stepeni, samo su neki od "tračeva" oko kojih se uzbudila zajednica ljubitelja smartfona.

Mod za portrete omogućiće slikanje selfija sa zamagljenom pozadinom, slično efektu koji biste dobili profesionalnim DSLR aparatom.

A kada ćemo vidjeti sve to? Tradicionalno, novi Galaxy S modeli predstavljaju se u februaru na MWC kongresu u Barseloni, ali mediji u Koreji navode da će ovaj poraniti, i da ćemo ga vidjeti već početkom januara, na "CES 2019" događaju u Las Vegasu.

Do tada, uživajte u fotkama S9 modela!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi:
Sve vijesti