U pretresima u Boki pronadjeno oružje, droga...

Autor:

U nastavku akcije Boka policija je na teritoriji Herceg Novog, Kotora i Tivta pretresala stanove i druge prostorije na pet lokacija i zaplijenila oružje, municiju, kokain, sredstva komunikacije i ugovore.

0
A- A A+
Policija, teambuilding, policajci, policijsko auto Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  ''U Herceg Novom policijski službenci su pretresali stanove i druge prostrije koje koriste B.K. (24) i G.K. (43), u Kotoru su pretresani stanovi i druge prostorije koje koriste D.R. (21), Z.R. (46), dok je u Tivtu pretresana lokacija koju koristi S.J. (35). Pretresima ovih lokacija policijski službenici su pronašli i oduzeli tri puške, 411 komada municije, startni pištolj, pvc kesica sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, mobilni telefon marke „Blackberry”, lap-top i više ugovora o kupoprodaji nekretnina na crnogorskom primorju, a koji će biti predmet daljih provjera  policije.''

''Pronađeno oružje, municija i droga biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. Nakon sprovedenih vještačenja protiv lica kod koji su pronađeni ovi predmeti biće podnijete odgovarajuće krivične i prekršajne prijave,'' saopštila je Uprava policije.

Tagovi:
Sve vijesti