Rasta i Loka "iskulirali" suđenje

Autor:

Odloženo suđenje zbog nasilničkog ponašanja, jer se nijedan od dvojice glavnih aktera nije pojavio na sudu, evo i zašto.

0
A- A A+

Muzičar Stefan Đurić Rasta i Slobodan Nešović Loka nisu se pojavili u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je trebalo da bude nastavljen proces zbog nasilničkog ponašanja.

Rasta nije došao jer je povredio vrat, zbog čega je morao "pod nož", dok je Loka sud obavestio da je do 15. septembra na godišnjem odmoru, prenose "Večernje novosti".

Znate li šta je još 15. septembra? Rasta u Areni!

Rasta se u aprilu prošle godine sukobio sa nekadašnjim saradnikom, vlasnikom Maskoma Vladimirom Nešovićem Lokom. Detalji incidenta nisu najjasniji, jer oba učesnika imaju svoje verzije priče, a o istini će odlučiti Prvo osnovno tužilaštvo koje je početkom godine podnelo optužni predlog protiv repera.

Rasta tvrdi da je u Maskom došao da raskine ugovor, nezadovoljan tretmanom, a da je Loka inscenirao napad. Nešović, pak, navodi da je Đurić došao u pratnji nekoliko momaka i tražio da raskine ugovor, ali i da mu se isplati 30.000 evra. Kada je Nešović to odbio, smatrajući da nema nikakve osnove, momci su ga napali. U beogradskom Urgentnom centru Nešoviću su konstatovane lakše telesne povrede.

Tagovi:
Sve vijesti