Dnevni horoskop za 11. 7. 2018.

Autor:

 

Dnevni horoskop za 11. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Slobodni, skloni ste flertu. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, prijaće Vam. Veoma ste pozitivni i odlično raspoloženi. 

Bik

Napravite plan rada za danas. Organizacija je jako bitna. Nije idealan dan za neku veću kupovinu, bolje bi Vam bilo da štedite.

Blizanci

Ne bi trebalo da zapostavljate partnera. Potrudite se da se bavite nekom aktivnošću, ako već niste sportski tip. Dobar je dan za neke nove ideje na poslu.

Rak

Možete da se vidite sa prijateljima sa kojima se niste vidjeli odavno. Potrudite se da se usmjerite na kontakte sa drugima. Pomalo ste osjetljivi na kritiku.

Lav

Moguć je napredak na poslu kao i neke dobre vijesti. Lijepo se osjećate danas. Mogući su problemi u saobraćaju. Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

Djevica

Budite vrijedni danas. Ambicioznost će se ceniti. Dobar je dan za šoping, ali imajte mjeru.

Vaga

Danas provedite vrijeme sa partnerom ili sa porodicom. Pokušajte da nađete kompromis sa kolegama. Potražite savjet prijatelja u vezi privatnih problema.

Škorpija

Napeti ste. Danas ste jako strastveni i skloni flertu. Platite račune na vrijeme, ne dozvolite da Vam se nešto nagomilava.

Strijelac

Provedite više vremena sa prijateljima. Razmislite koje biste promjene mogli da uvedete na poslu. Romantični ste danas. 

Jarac

Sumirajte rezultate dosadašnjeg rada. Ne bi trebalo ništa da započinjete, nego završavajte obaveze. Posvetite se porodici popodne.

Vodolija

Dobro se osjećate danas. Imate višak energije. Vidite se sa dragim ljudima sa kojima se niste odavno videli, prijaće Vam razgovor. 

Ribe

Imate dosta energije, ali nemojte da se preforsirate. Ne raspravljajte se sa partnerom oko nekih sitnica. Poradite na vezi sa partnerom, probudite strasti.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti