Elektroprivreda i "Ajkule" produžili saradnju

Autor:

Elekroprivreda Crne Gore (EPCG) i Vaterpolo plivački savez (VPS) produžili su danas ugovor o generalnom sponzorstvu za još godinu.

0
A- A A+
vaterpolo Foto: MONDO

  Ugovor je vrijedan 150 hiljada eura, a potpisali su ga izvršni direktor kompanije Igor Noveljić i predsjednik VPS, Dejan Bajić.

EPCG i VPS sarađuju od juna 2008. godine.

Ugovor je potpisan uoči odlaska crnogorske vaterpolo reprezentacije na Evropsko prvenstvo, koje će od 15. do 28. jula biti odigrano u Barseloni.

Noveljić je kazao da su brojni uspjesi crnogorskog vaterpola i da vjeruje da će se vaterpolisti i iz Barselone vratiti “uzdignute glave”.

“Meni kada se pomene crnogorski vaterpolo prvo padne napamet Vladimir Gojković koji pliva kontru i postiže gol kada smo se svi pitali hoće li se teže povrijediti i je li mu karijera ugrožena. Ta snaga, predanost i volja ostala mi je u sjećanju.
Poželio bih našim vaterpolistia srećan put u Barselonu, da imaju srce svog selektora i da je Crna Gora ponosna na njih. EPCG je ponosna što je sponzor i što može da podrži sve te njihove napore“, kazao je Bajić na konferenciji za novinare.

vaterpolo Foto: MONDO

Bajić se zahvalio EPCG što u kontinutietu podržava VPS, navodeći da bez tako jako sponzora Savez ne bi mogao da ispunjava sve obaveze prema selekcijama i učestvuje na takmičenjaima.

“Nadam se da EPCG vraćamo na pravi način, rezultatima i medaljama koje donosimo. Samo ove godine obradovali smo javnost sa dvije medalje – trofejom Svjetske lige i bronzanom sa Mediteranskih igara.

Očekujem da će i sa EP biti dobrih vijesti. Momci imaju znanja i hrabrosti, uz malo sreće nadamo se i dobrim vijestima iz Barselone”, kazao je Bajić.

Predstavinik Plantaža, Vladan Savović, podsjetio je da je ta kompanija nedavno proslavila 55 godina postojanja.

“Trudili smo se da Crnu Goru predstavimo u najboljem svjetlu. Iza nas stoji tradicija i kvalitet, kao i nagrade na prestižnom ocjenjivanju vina. Jedna od nagrada je i zlato sa prozvodom Stari podrum kaberne suvinjon na Dekanterovom ocenjivanju vina u Londonu. To želimo i vaterpolistima, da se iz Barselone vrate sa zlatnom medaljom”, kazao je Savović.

Tagovi:
Sve vijesti