Sad smo sve vidjeli!

I to bukvalno!

0
A- A A+

Instagram je uveo novu opciju kojom vas obavještava da ste vidjeli sve!

Instagram je uveo obavještavanje korisnika kada su vidjeli sve postove ljudi koje prate, postavljene u poslednja dva dana.

Kada skrolujete, i skrolujete, i skrolujete od dosade, Instagram će vas obavijestiti kada ste pregledali sve postove koje ste možda propustili, postavljene u poslednjih 48 sati.

Navala na Instagram!

"Čuli smo da postoje poteškoće u praćenju viđenih i 'neviđenih' postova. Ovom porukom, omogućavamo vam da bolje razumijete svoj Feed i znate da niste propustili neku nedavnu fotografiju ili video zapis," saopštio je Instagram.

Međutim, "The Verge" se pita da li je ovo nešto što zapravo koristi Instagram zajednici, koja se svakako buni zbog neobičnog načina na koji je Feed organizovan.

Aplikacija u vlasništvu Facebooka prije nekog vremena je prešla na algoritam koji nije zasnovan na hronologiji, što ne prestaje da frustrira korisnike koji beskrajno skroluju u nadi da će konačno videti neki post koji ih zapravo i zanima. Razlog je, naravno, povećani "engagement" odnosno interakcija korisnika i stranica koje prate, kao i duže vrijeme provedeno u samoj aplikaciji, što znači da je Instagram zarad monetizacije žrtvovao korisničko iskustvo.

"The Verge" stoga novu funkciju karakteriše samo kao "neku nebitnu navodnu funkcionalnost, koja zapravo nikome neće biti od veće koristi".

Sve vijesti