11 TELEFONA ZA 11 GODINA

Autor:

Telefoni na popust, 11 puta više Interneta i gratis m:roming Srbija tiket!

11 TELEFONA ZA 11 GODINA Foto: mtel

  Kompanija m:tel je pripremila ponudu 11 telefona uz poklone i popuste, za 11 godina rada u Crnoj Gori.  Svi korisnici koji odaberu jedan od 11 modela telefona koji su u sklopu akcije ponuđeni uz Urban pakete, dobijaju 11% popusta na aktuelnu cijenu telefona, 11  puta više Internetresursagratis godišnju m:roming kartu za Srbiju.

U ponudi su različiti  modeli uz odgovarajuće Urban pakete, sniženi u odnosu na standardnu cijenu. Tako uz Urban M paket korisnici mogu da odaberu Alcatel  A3 za 49 eura, Nokia 3 DS za 19 eura, Alcatel 5034D 3L za 24 eura i Samsung Galaxy Core Prime za samo 1 euro. Ako odaberu Urban L, korisnici mogu da kupe Alcatel 5058I 3X  za 29 eura, Samsung Galaxy A3 za 48 eura, Alcatel A5 LED za 19  eura i Samsung Galaxy J3 po cijeni od 1 euro. Ukoliko se odluče za Urban XL, korisnici mogu da izaberu Samsung Galaxy S8 za 349 eura, Samsung Galaxy J7 za 79 eura  i Alcatel A7 za 9 eura.

Na navedene cijene se obračunava popust od 11 posto.  Popust se ne obračunava za modele čija je cijena 1 euro.

Pored specijalnog popusta  na cijenu telefona,  korisnici dobijaju 11 puta više Interneta od inicijalnog iznosa definisanog cjenovnikom odgovarajućeg Urban paketa, kao i aktiviranu m:roming kartu -,,Prva klasa tiket do kraja 2018“  bez nadoknade.

Podsjećamo da m:roming godišnja karte omogućava korisnicima koji su u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) super benefite:  neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže, kao i neograničeni mobilni Internet. Navedeni benefiti važe od trenutka aktivacije do kraja 2018.godine.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.              

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti