"Izađi i treniraj" događaj okupio Nikšićane VIDEO

Autor:

“Izađi i treniraj”, događaj koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti, održao se danas na Trgu Slobode u Nikšiću.

"Izađi i treniraj" događaj okupio Nikšićane VIDEO Foto: MONDO/Ana Božović

Nikšić je danas bio domaćin sjajnog fitnes događaja.

Posle trgova u Beogradu, Banja Luci, Mostaru, i Nikšić je zasijao energijom vježbača koji su pratili program osmišljen od strane instruktorskog tima fitnes centra "City Fitness".

FOTOGALERIJA:

"Na Trgu Slobode okupio se veliki broj nikšićkih vježbača koji su poslali sliku da je naš grad sa pravom poznat kao grad sporta, a da naši sugrađani itekako njeguju zdrave stilove života", rekli su za MONDO iz City Fitness-a.

Izvor: Ana Božović

 Predstavnik "City Fitness-a", i jedan od trenera koji je vodio trening na otvorenom, Milivoje Đurđić, posebno ističe zahvalnost odgovornim u Opštini Nikšić.

„Hvala odgovornima u Opštini Nikšić koji su prepoznali značaj ove manifestacije i omogućili da se ona održi na prelijepom i tek renoviranom glavnom gradskom trgu."

Izvor: Ana Božović

"Izađi i treniraj" je nadaleko poznata sportsko-rekreativna manifestacija podržana od strane kompanije Sport Vision i svjetskog lidera u proizvodnji sportske opreme, brenda "Nike".

Izvor: Ana Božović

Za sve učesnike su obezbijedili majice i vodu, a na kraju su najsrećniji vježbači od kompanija Nike, Sport Vision i City Fitness dobiti specijalne poklone.

Izvor: Ana Božović

Svim učesnicima, fitness treneri: Nevena Vulević, Boško Drašković, Ivan Vuletić i Milivoje Đurđić su kroz jednočasovni javni trening predstaviti inovativne metode vježbanja.

Pored toga, u okviru programa predstavili su se Plesna škola „Royal“, Džudo klub „Akademik“ i Karate klub „Mawashi“.

Izvor: Ana Božović

Sve vijesti