Facebook bez spojlera - uskoro!

Nikada više vam prijatelji neće otkriti šta se dogodilo u seriji, prije nego što to i sami na miru odgledate, evo i kako!

0
A- A A+

Svakome od nas dogodilo se da ne pogleda na vrijeme epizodu svoje omiljene serije, ostavi to za sjutra, a onda na Facebooku, htio-ne htio, pročita šta se dogodilo u reakcijama svojih prijatelja na toj mreži.

SERIJE - sve što vas zanima!

I svako od nas maštao je, zatim, da nekako "ugasi" Facebook spojlere, odnosno da ukloni postove prijatelja koji pohitaju da svoje utiske o nekom važnom događaju podijele sa svima koji ih prate.

Izgleda da spojleri nerviraju i korisnike, ali i tvorce ove društvene mreže, pošto će uskoro biti predstavljena personalizovana opcija koja će blokirati sadržaj koji ne želite da vidite na Internetu, prije nego što ga pogledate na malom ekranu!

Opcija "Keyword Snooze" trenutno je u pripremi, i daće korisnicima mogućnost da lično odaberu ključne riječi koje će sistem prepoznati i neće prikazivati postove koje ih sadrže.

I ta blokada važiće čitavih 30 dana, prenosi britanski "Metro", tako da ćete na miru moći da pogledate sve epizode koje ste propustili, ukoliko imate tu mogućnost, a da vam niko ne pokvari unapred uživanje u omiljenoj seriji.

Nestaće Internet kakav znamo i volimo?

Opada interes za Facebook

"Metro" primećuje da spojleri na društvenim mrežama itekako smetaju i obožavaocima filmova, pa su tako prije nekoliko mjeseci svi koji još uvek nisu gledali nove "Osvetnike" bili duboko razočarani otkrivanjem kraja filma na Facebooku.

"Keyword Snooze" će, barem u prvoj fazi, važiti samo za serije.

Milioni korisnika mogu da ga očekuju već krajem sledeće nedjelje, a ukoliko se ispostavi da je pun pogodak, ovaj "blokator" biće uveden svim korisnicima.

Nalaziće se, dodaje "Metro", na News Feed meniju tamo gde su "See First", "Hide" i "Unfollow" opcije.

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti