Viber aktivirao stikere sa vašim likom

Ako želite da “pošaljete sebe“ kao stiker u Viber aplikaciji trebalo bi prvo da se “digitalizujete“, a mi ćemo vam otkriti kako.

0
A- A A+

Ukoliko volite Viber stikere, a sebe volite još više i željeli biste da i druge obradujete stikerima sa svojim likom u različitim situacijama, pozama i trenucima, onda bi prvo trebalo da instalirate aplikaciju Bitmoji. Aplikacija Bitmoji, koju je Google svojevremeno uvrstio na listu najboljih godišnjih aplikacija, omogućava da napravite svog virtuelnog dvojnika do najsitnijih detalja - podesite lice, oči, usta, kožu, kosu, naočare, uši, obraze, brkove, obrve, nos, čelo, bradu, vrat, usne, pa čak i zube i tako pretočite sebe u digitalni svijet.

Da, biće vam potrebno neko vrijeme, ali onda ćete imati najjače stikere na Viber aplikaciji (i svim drugim, koje podržavaju Bitmoji).

Kad napravite Bitmoji naljepnice, a pomoću aplikacije možete da napravite desetine zanimljivih i šaljivih stikera, vrijeme je da ih pošaljete putem Viber-a. One će biti poslate kao klasične Viber naljepnice, mada ne morate da ih objavljujete na Viber marketu, naravno. Otvorite poruku, kliknite na polje za unos teksta i na tastaturi zadržite ikonicu smajlija. U meniju, koji se otvara, na dnu aplikacije odaberite Bitmoji ikonicu i odatle ćete biti u prilici da šaljete stikere sa svojim likom, kao da su dio Viber galerije.

Ovo je nova Viber mogućnost, jer “unakrsna“ promocija Bitmoji sadržaja u Viber aplikaciji dosad nije bila moguća, a sigurni smo da će mnogi korisnici voljeti da je koriste. U svakom momentu u Bitmoji aplikaciji imate mogućnost da napravite nove situacije i poze svog lika, tako da stikera nikad više neće faliti, a biće i unikatni.

Bitmoji aplikaciju za iOS i Android preuzmite besplatno iz prodavnice aplikacija.

Tagovi:
Sve vijesti