Yugo u GTA V izgleda bolje nego uživo FOTO, VIDEO

Domaća legenda, automobil Zastava Yugo 45, kojeg još uvek ne možemo da se "otresemo" sa ulica, izgleda baš dobro u GTA V modu.

Yugo u GTA V izgleda bolje nego uživo FOTO, VIDEO Foto: Promo / GTA

Šta reći o Yugo 45 čudu, a biti originalan i zanimljiv?! Ništa osim da je legendarni automobil sad dostupan, putem posebnog moda, u jednoj od najpopularnijih igara ikad izdatih, GTA V.

MONDO TV: Auto s dušom... koji se raspadne

Zastava Yugo 45 je tek prva verzija moda za GTA V, koji je delo autora pod nadimkom Stefan_Menjac. Za instalaciju ove verzije biće vam potreban softver OpenIV, koji ćete, ako ga već nemate, pronaći na linku. Od onoga što bismo izdvojili, osim oduševljenja što je Zastava Yugo 45 u omiljenoj igri, jesu visokokvalitetne teksture spoljašnjosti i unutrašnjosti, aktivna tj. vrata rade, kamera iz prvog lica radi, svetla i dugmići svetle, kočiona svetla, rikverc svetla, ruke na volanu, aktivni točkovi i još dosta toga, čega deo možete videti u galeriji slika.

Poznati propusti su to što nema dodatnog “tjuninga“ i tu i tamo nedostaju poligoni u toku vožnje, ali nema ni motora, što će biti ispravljeno u nekoj od narednih dopuna moda.

Ocena ovog moda je 4.97 od pet, za sada, preuzet je oko 4.000 puta i nastao je na osnovu prethodnog moda Assetto Corsa, čiji je autor Maksim Mitrovik.

Preuzmite Zastavu Yugo odavde i cepajte “jugića“ u GTA V sa zadovoljstvom ;)

Izvor: ANAMARIJA

Izvor: What Comes Around™

Izvor: LipskaGTA

Sve vijesti