Dnevni horoskop za 23. 6. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 23. 6. 2018.

Dnevni horoskop za 23. 6. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Iako imate višak energije, to nikako ne znači da želite da se družite sa drugima. Dajte sve od sebe da se usmjerite na svoje obaveze. Ne stavljajte uvijek tuđe potrebe ispred svojih.

Bik

Privedite kraju zadatke koje ste započeli. Ne budite prespori. Ne obraćajte pažnju na druge ljude. Moguće je da ćete danas biti neraspoloženi.

Blizanci

Nerviraju Vas ljudi sa kojima sarađujete jer nisu perfekcionisti kao Vi. Ovog petka se ipak fokuirajte na svoj plan rada.  Mogući su problemi sa tehnikom. 

Rak

Mogući su nesporazumi sa kolegama na poslu. Budite taktičniji. Možete biti pod stresom danas, ali pokušajte da nađete vrijeme za sport, hobi i relaksaciju.

Lav

Dosta ideja imate, ali  je bitno da se fokusirate na one koje su realne i ostvarljive. Rasijani ste danas. Ne pretjerujte u uživanju i trošenju novca. Budite umjereni.

Djevica

Mogući su neki neplanirani troškovi. Neka osoba iz porodice Vam može tražiti pozajmicu. Nemojte da se preforsirate na poslu.

Vaga

Imate potrebu da Vas neko obasipa pažnjom danas. Zauzeti, usmjerite se na partnera. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu preko posla. Ne budite tvrdoglavi, nego skloni saradnji.

Škorpija

Bolje se organizujte. Posao Vas dosta opterećuje. Posjetite ljekara, makar preventivno. Moguća je glavobolja.

Strijelac

Kreativni ste. Dobro ste raspoloženi i lako obavljate sve obaveze koje Vas čekaju duže vrijeme. Skloni ste flertu.

Jarac

Veoma ste tolerantni prema svima. Imate podršku porodice za sve što radite. Neki prijatelj Vam može dati dobar savjet u vezi sa poslom.

Vodolija

Pričljiviji ste više nego obično. Ako Vas neka osoba iritira, pokušajte da joj kažete šta Vam smeta. Pazite se više u saobraćaju.

Ribe

Previše ste opterećeni novčanom situacijom. Svakako, danas je bitno da ne pravite neke veće troškove. Uživajte u omiljenoj hrani, ugodite sebi kako god želite, to će Vam smanjiti stres.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti