Ispalio pepeo POKOJNIKA iz topa za pet miliona

Autor:

Glumac u intervjuu otkrio i previše

Holivudski glumac Džoni Dep, puni naslovne strane tabloida više nego ikada pre.

Čitali smo o razvodu od Amber Heard koju je navodno fizički napao, potom i da je pretukao producenta na snimanju filma, da je bankrotirao i na kraju da je bolestan.

Šutirao ženu?!

Sada se Džoni dotakao ovih tema u intervjuu magazinu "Rolling Stone", gde je, između ostalog, priznao da je patio nakon razvoda od Amber:

"Seo sam da pišem memoare tada. Uvek sam želeo da činim samo dobro i mislim da sam činio samo dobro. Nisam znao šta me je snašlo. Jedno jutro sam sipao čašu pića i seo za kucaću mašinu i krenuo da pišem o svemu. Stao sam uveče jer su mi oči bile pune suza i nisam video papir ni slova", otkrio je Dep, a onda se dotakao priče o bankrotu i parama koje baca na vino, avione, kamione...

ŠOK fotke Džonija Depa

"Prvo - lažu da trošim 30.000 dolara mesečno na vino - trošim mnogo više", rekao je Džek Sperou, a onda otkrio i da li je istina da je potrošio tri miliona dolara da bi, po testamentu prijatelja pisca Hantera S Tompsona, ispalio njegov pepeo iz topa.

"Potrošio sam pet miliona na to", rekao je Dep koji je u jednom ranijem intervjuu otkrio da ga je Tompson zamolio da ga ispali iz topa kada umre. "Znao je da sam ja jedini dovoljno lud da to i uradim".

Sve vijesti