Zna se ubica Crnogorca, traži se po svijetu

Autor:

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvijetlila ubistvo Davorina Baltića (1978) počinjeno 1. januara 2018. godine.

0
A- A A+
Ilustracija Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Crnogorski državljanin D.B (41) je ubijen u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru u Beogradu, saopšteno je iz MUP Srbije.

Protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca je nadležnom tužilaštvu podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je u garaži jedne zgrade na Vračaru iz automatskog oružja ispalio više hitaca u Baltića koji je preminuo na licu mjesta.

Direktor policije Srbije Vlаdimir Rebić tada je rekao da je ubijeni muškarac od ranije poznаt crnogorskoj i srpskoj policiji i dа sve ukаzuje dа se rаdi o obrаčunu između kriminаlnih grupа.

Na mjestu suvozača bila je kuma njegove supruge, policajka koja je u vrijeme napada bila na dužnosti, a koja je pištolj ubijenog posle likvidacije bacila u kontejner, pisale su "Večernje novosti".

Za osumnjičenim je raspisana međunarodna potjernica i u saradnji sa policijama drugih država radi se na njegovom pronalasku i hapšenju.

Ministarstvo Srrbije nije saopštilo ime čovjeka s potjernice, čak ni inicijale.

Sve vijesti