Dnevni horoskop za 22. 6. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 22. 6. 2018.

Dnevni horoskop za 22. 6. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas je dobar dan za druženje. Provedite više vremena sa prijateljima. Pomalo ste napeti jer imate utisak da drugi previše očekuju od Vas.

Bik

Bilo bi dobro da ne prihvatate kritiku lično. Dajte svoj maksimum na poslu. Nemojte da se nervirate oko sitnica, nego pazite na detalje, jer su greške danas moguće.

Blizanci

Provedite više vremena u prirodi. Danas ste rasijani. Nemojte da planirate previše obaveza, budite realni što se tiče mogućnosti da sve odradite.

Rak

Danas imate višak energije. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Zauzeti, izbjegavajte ljubomorne scene.

Lav

Danas je idealan dan za kraća putovanja. Potrudite se da ne trošite energiju na osobe koje Vam ne prijaju.  Poradite bolje na komunikaciji sa saradnicima ili prijateljima, to će Vam se isplatiti.

Djevica

Budite vrijedni. Bitno je da budete efikasni na poslu. Pod stresom ste, ali ne dozvolite da to utiče na Vaš uspjeh. Bićete zadovoljni na kraju dana.

Vaga

Bavite se sportom. Danas je dan za hobi i zabavu. Imate potrebu da budete u centru pažnje. 

Škorpija

Posjetite prijatelje danas, prijaće Vam razgovor sa dragim osobama. Ako vam je potreban savjet u vezi sa nekim problemima, zatražite ga. Usmjerite se više na svoje potrebe, manje pomažite drugima.

Strijelac

Previše ste otvoreni i komunikativni. Ponekad je bolje da budete diskretni. Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica. 

Jarac

Zadovoljni ste sobom. Danas je odličan dan za neku veću kupovinu. Ne prejedajte se, budite umjereni u ishrani.

Vodolija

Ne nervirajte se oko problema koje imaju ljudi oko Vas. Razmišljajte o tome šta treba danas da uradite, ne planirajte previše obaveza. Budite realni da biste održali fokus.  

Ribe

Rasijani ste. Ne osjećate se baš najbolje. Prijalo bi Vam više odmora, manje rada, ali i promjena mjesta, makar na jedan dan. Provedite barem neko vrijeme u prirodi, ako imate vremena.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti