Dnevni horoskop za 21. 6. 2018.

Autor:

 

Dnevni horoskop za 21. 6. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Nesporazumi sa kolegama su mogući, trebalo bi da postignete kompromis, a ne da ulazite u bespotrebne rasprave. Napeti ste i danas Vas ne zanima ni partner niti ljubavni život uopšte. Posvetite se više sebi.

Bik

Nemate dovoljno volje da se posvetite svom privatnom životu. Partner se osjeća prilično zapostavljeno. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Danas očekujete da Vam drugi izađu u susret i pomognu na poslu više.

Blizanci

Možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se dopasti. Neka mlađa osoba može biti od pomoći na poslu. Postavite se prijateljski prema kolegama. Danas bi bilo dobro da se bavite nekim kreativnim aktivnostima ili nekim hobijem.

Rak

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o Vama. Nemojte pričati drugima previše o problemima koje imate. Slobodni, skloni ste zabavi i flertu danas. 

Lav

Danas Vam nikako nije do posla, nemate fokus. Potrudite se da uradite ono što morate. Ne opterećujte se nekim nevažnim zadacima. Budite komunikativni i lako ćete rešiti svaki problem.

Djevica

Zadovoljni ste stanjem u vezi i ne želite ništa da mijenjate. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete do grada sa prijateljima. Moguće su dobre vijesti na poslu. Novčana situacija je odlična.

Vaga

Partner može biti velika podrška, naročito ako imate probleme na poslu. Potrudite se da se više dogovarate sa kolegama. Provedite više vremena sa prijateljima posle posla. Relaksacija i predah su neophodni.

Škorpija

Preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Moguć je flert ili avantura. Ako ste u vezi, nemjte kriti ništa od partnera nego budite otvoreni. Fokusirajte se na posao. Veoma ste komunikativni i danas će svako željeti da radi sa Vama.

Strijelac

Odličan je dan za druženje i nove kontakte.Očekujte uspjeh na poslu. Budite aktivniji i uvedite neke promjene koje će poboljšati Vaš rad.

Jarac

Budite otvoreniji prema drugima što se tiče ljubavi. Ne odbijajte osobu kojoj se jako dopadate. Pomalo ste neorganizovani i u haosu, pa Vam je potrebna pomoć od kolega.

Vodolija

Strastveni ste danas. Moguća je avantura ili početak nekog viđanja, makar flert, sa zabavnom osobom. Odlično se osjećate i sve ide na poslu kako ste isplanirali.

Ribe

Komunikativni ste. Platite račune na vreme. Nije dobar dan za neku kupovinu tehnike. Moguća je glavobolja i problem sa pritiskom.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti