Zekiću i Đukiću pritvor do 30 dana

Autor:

Zbog pokušaja ubistva sugrađanina Edina Šuntića 10. juna ove godine, sutkinja za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac, odredila je danas pritvor do 30 dana Berancima Marku Zekiću i Radomiru Đukiću.

0
A- A A+
Ilustracija Foto: MONDO/Gordana Bojanić Ilustracija

  Kako pišu Vijesti, oni su juče u Tužilaštvu rekli da nemaju nikakve veze sa pucanjem na Šuntića, negirajući da su počinili krivično djelo koje im se stavlja na teret.

Zekiću se, pored pokušaja ubistva na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a u tom događaju niko nije povrijeđen.

Iz Uprave policije su ranije kazali da je prilikom privođenja Zekić pokušao da pobjegne u momentu kada mu je saopšteno da će biti uhapšen, ali su ga policajci sustigli i lišili slobode.

"Sumnja se da su M.Z. i R.Đ, 10.06.2018. godine oko 20,10 časova, počinili krivična djela koja im se stavljaju na teret na način što su, u Polimskoj ulici u Beranama, na motoru-skuteru kojim je upravljao R.Đ. dok se iza njega kao saputnik nalazio M.Z, prvo prošli pored vozila "VW Golf V" koje je bilo parkirano ispred pekare, a potom se polukružno okrenuli i prišli iz istog pravca ovom vozilu u kojem se nalazio E.Š. i zatim pokušali da ga ubiju, naveli su ranije u saopštenju iz UP.

Uhapšene dvije osobe zbog pokušaja ubistva

Uznemiravajuće: Pokušaj ubistva Beranca

Tagovi:
Sve vijesti