Glumica lažno optužila voditelja za zlostavljanje?

Autor:

Bivša devojka ispričala da je doživela zlostavljanje, a sada je voditelj objavio SMS prepisku koja "ruši" njenu verziju priče.

Glumica Kloi Dikstra objavila je poduži blog o emotivnom i seksualnom zlostavljanju koje je preživela u vezi sa muškarcem čije ime nije otkrila.

Javnost je u priči odmah "prepoznala" voditeljka Krisa Hardvika, sa kojim je Kloi bila u vezi od 2011. do 2014. godine. Televizija "AMC" je odmah reagovala i suspendovala njegovu emisiju, saopštivši da je u toku "interna istraga".

Komičar, voditelj i glumac Hardvik "sklonjen" je sa mesta domaćina emisije "Talking dead", veoma popularnog tok-šou formata koji prati seriju "The walking dead" i "Fear the walking dead".

Hardvik je uporno demantovao da je ikada zlostavljao bivšu devojku, dok je ona kratko rekla da neće otkrivati ime muškarca koji ju je zlostavljao, ali nije ni uverila javnost da nije reč o voditelju.

Sada je on, kako bi se odbranio, objavio SMS prepisku u kojoj ga Dikstra sedam meseci nakon raskida moli da se ponovo vide i pokušaju da svojoj vezi daju još jednu šansu.

Hardvik otkriva i da su raskinuli jer ga je ona prevarila, a zatim se predomislila i počela da ga "bombarduje" porukama.

"Uvek ću te voleti", "možemo li ponovo da budemo kao nekad", "nadam se da je sve kod tebe super", samo su neke od poruka koje je Dikstra slala voditelju. Njegov odgovor je kratko glasio – "ništa od toga".

"Teško je zamisliti da je takve poruke slala nekome od koga je preživela zlostavljanje. Time što je odbila da otkrije ime muškarca koji ju je zlostavljao, ali nije demantovala da je to bio Kris, nanela mu je ogromnu štetu kako bi skrenula paž" navonju na sebedi "TMZ".

Tagovi:
Sve vijesti