"Trijumf DPS-a u Bijelom Polju, biće ulaganja"

Autor:

Rezultat Demokratske partije socijalista (DPS) na lokalnim izborima 27. maja, jedan od najubjedljivijih trijumfa te stranke i njene politike u Crnoj Gori, ocijenio je zamjenik predsjednika stranke Duško Marković.

0
A- A A+Marković je, kako je saopšteno iz DPS-a, prisustvovao sjednici opštinskog odbora te stranke u Bijelom Polju, na kojoj su analizirani rezultati lokalnih izbora 27. maja.

"Marković je rezulatat koji je ostvaren i izbornu pobjedu, ocijenio kao jedan od najubjedljivijih trijumfa DPS i njene politike u Crnoj Gori", kaže se u saopštenju.

Navodi se da se Marković zahvalio građanima koji su prepoznali viziju razvoja Bijelog Polja koju im garantuje DPS, ukazavši da politike te stranke snažno afirmišu razvoj sjevera.

On je, kako su kazali, u tom smislu najavio nove investicije i nova radna mjesta u Bijelom Polju, već naredne godine.

“Ovakva pobjeda koalicije koju smo predvodili, sa osvojenih 25 mandata, predstavlja i novi podsticaj ali i odgovornost da se do kraja ostvaruju programski ciljevi i realizuju projekti koji će dovesti do novih radnih mjesta i boljeg života svakog građanina i svake porodice”, poručio je Marković.

Sve vijesti