Vladimir Volkov na Kipru

Autor:

Tridesetdvogodišnji Beograđanin koji je u dresu reprezentacije Crne Gore odigrao 16 utakmica potpisao je dvogodišnji ugovor sa Ermisom

Vladimir Volkov na Kipru Foto: MN Press

 Bivši reprezentativac Crne Gore je uplovio u novu avanturu! Ljevak Vladimir Volkov je novi igrač kiparske ekipe po imenu Ermis Aradipou.

Tridesetdvogodišnji Beograđanin je sa "crveno - crnima" iz predgrađa Larnake dogovorio dvogodišnju saradnju. Iskusni lijevi bek/krilo je stigao iz Rada, gdje je prošle sezone na 27 utakmica postigao pet golova.

Ermis je u tek završenoj takmičarskoj godini u regularnom dijelu kiparske elite zauzeo osmo mjesto, dok je u ligi za opstanak osvojio drugu poziciji.

Novi klub našeg nekadašnjeg reprezentativca je osnovan 1958. godine, a u 60 godina dugoj istoriji najveći rezultat mu je osvajanje Superkupa Kipra 2014. godine.

Sa druge strane, Ermis je 13. tim u karijeri momka koj koji je upisao 16 nastupa za Crnu Goru, pošto je Volkov do sada nosio dresove Radničkog (Beograd), Grafičara (Beograd), Željezničara (Beograd), BSK Borče, Portimonensea, OFK Beograda, Šerifa iz Tiraspolja, Partizana, Mehelena, Leha, Radničkog iz Niša i Rada.

Tagovi:
Sve vijesti