Dnevni horoskop za 13. 6. 2018.

Evo šta vam zvijezde poručuju danas...

Dnevni horoskop za 13. 6. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Drugi ljudi mogu biti od pomoći na poslu. Moguć veći priliv novca. Pravite kompromise sa partnerom. Ako ste slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Bik

Budite vrijedni. Potrudite se da nađete način da se dogovorite oko svega sa saradnicima. Dobar je dan za neku veću kupovinu tehnike, telefona.

Blizanci

Bavite se sportom. Ne zapostavljajte svoje prijatelje ili partnera zbog posla. Vidite se sa prijateljima.

Rak

Posvetite se porodici. Danas se osjećate poletno i sjajno.

Lav

Komunikativni ste. Ne donosite odluke na prečac, budite strpljivi i smireni. Moguć je kraći put.

Devica

Moguć priliv novca. Bićete zadovoljni kako se odvija situacija na poslu. Ne preterujte sa zahtjevima prema partneru i prijateljima.

Vaga

Napeti ste. Ne opterećujte se time šta drugi pričaju o Vama. Gledajtte da završite svoje obaveze.

Škorpija

Ne trošite energiju na druge. Danas je dan kada bi trebalo da završite svoje obaveze, prije nego što pomognete drugima. Ugodite više sebi i provedite neko vrijeme u prirodi.

Strelac

Družite se više. Danas je dobar dan za sklapanje kontakata. Možete započeti neki projekat koji odavno planirate, u vezi sa poslom.

Jarac

Napeti ste. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Pijte više tečnosti.

Vodolija

Danas je dobar dan za kraća putovanja. Budite otvoreni za nove mogućnosti na poslu, za nove prilike. Nemojte biti tvrdoglavi ako Vam neko ukaže na neki problem, nego tolerantni.

Ribe

Ovaj dan iskoristite za štednju. Potrudite se da se fokusirate na posao. Budite vrijedni i ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Sve vijesti