Holivudska drama u Trampovoj režiji (VIDEO)

Autor:

Američki predsednik Donald Tramp pokušao je da unese dozu holivudske drame na sastanku s severnokorejskim liderom Kimom Džongom Unom, kada je na svom ajpedu pokazao Kimu kratak video snimak.

0
A- A A+

Snimak prikazuje mogućnosti koje bi mogle da proizađu iz sporazuma za ukidanje nuklearnog arsenala Severne Koreje.

Video, koji je Tramp danas predstavio na konferenciji za medije, priča je o "dva muškarca, dva lidera, jednoj sudbini", prenosi AP i dodaje da Tramp i Kim prikazuju kao dve vodeće figure u filmu, čiji je kraj neizvesan.

U snimku, koji podseća na trejler za film, vide se fotografije ratnih aviona i artiljerije, dok narator na engleskom i korejskom jeziku navodi da "novi svet može danas da počne, jedno prijateljstvo, poštovanje i dobra volja".

"Mi smo to izmislili. Pokazao sam mu danas, tokom sastanka, kada se bližio njegov kraj i mislim da mu se svidelo", rekao je Tramp.

Izvor: Youtube/Latest World News Updates

On je naveo da je snimak pokazao osamočlanoj severnokorejskoj delegaciji i naglasio da misli da su oni bili fascinirani.

Lepotica i ZVERI: Bizarni trenutak u Singapuru

"Pokazao sam mu (Kimu), jer zaista želim da on uradi nešto", rekao je Tramp.

U kratkom filmu Kim se predstavlja kao centralna figura, koja živi u ključnom trenutku u istoriji.

U njemu se navodi da bi Kim mogao da bude "heroj svog naroda".

"Da li će pružiti ruku miru i uživati u prosperitetu kakav nikad nije video, sjajnom životu ili većoj izolaciji? Koji put će odabrati?, pita narator u snimku.

Sve vijesti