Tandem ostaje, čeka se odgovor Ćetkovića

Autor:

Šampion Crne Gore je produžio ugovor sa napadačem Bojanom Božovićem i vezistom Stefanom Stefanovićem, Marko Ćetković je kontaktiran, ali ofanzivca žele i Budućnost i prvoligaši iz Albanije

Tandem ostaje, čeka se odgovor Ćetkovića Foto: MONDO

Sutjeska je prije dva dana ostala bez najboljeg igrača pošto je Igor Ivanović pojačao najvećeg konkurenta Budućnost, a ugovore ranije nisu produžili defanzivni Mirko Radišić i Nikola Stijepović.

Međutim, čelnici šampiona države ne sjede skrštenih ruku!

Ugovor Sutjeskom su produžili iskusni napadač Bojan Božović i zahvalni defanzivni vezista Stefan Stefanović. Tandem će u Nikšiću ostati još minimum godinu dana.

Drago mi je da sam nastavio saradnju sa Sutjeskom. Želja mi je da me u narednoj sezoni posluži zdravlje i da dam što veći doprinos u borbi za nove trofeje”, rekao je za zvanični sajt Sutjeske tridesettrogodišnji Božović, koji je za Nikšićane odigrao 52 utakmice i postigao 15 golova.

U proljećnjem dijelu sezone Božović je kuburio sa povredom (odigrao 19 utakmica, postigao tri gola prošle sezone), za razliku od Stefanovića, koji je odigrao 34 meča u šampionskom timu Nikšićana.

Radujem se novom ugovoru, naročito poslije sezone kakva je bila prethodna. Imponuje mi što ću i naredne sezone braniti boje šampiona Crne Gore. Sutjeska je klub sa bogatom istorijom i navijačima, siguran sam da će produžetak saradnje donijeti nove uspjehe, kako meni tako i klubu”, istakao je 26-godišnji Stefanović.

Od dolazaka za sada nema ništa, ali je poznato da je ponuda upućena na adresu Marka Ćetkovića. Odlični ofanzivac završio je saradnju sa ekipom Mladosti (OFK Titograd), ima otvorenu ponudu iz Nikšića, pominje se i Budućnost, ali i interesantan poziv iz Albanije, gdje je sa uspjehom već nastupao za Lači i Partizani.

Transfer je na čekanju...

Sve vijesti