Marovićeva supruga svjedočila u Višem sudu

Autor:

Đorđina Marović, supruga bivšeg potpredsjednika DPS-a Svetozara Marovića svjedočila je juče u podgoričkom Višem sudu u postupku za trajno oduzimanje imovine njenom suprugu

Marovićeva supruga svjedočila u Višem sudu Foto: MONDO/Danilo Jauković

Pred vijećem sudije Borisa SavićaĐorđina Marović je kazala da su kuću u Babinom dolu kupili 2012. godine za 300.000 eura, koju je je njen sin Miloš dobio prodajom djedovine u Krimovici, prenosi Dan.

Kada, kome i za koliko novca je njen sin prodao djedovinu, Đorđina je rekla da ne zna, a navela je još i to da je kuća bila trošna i da su je srušili kako bi napravili veću.

Kako je kazala kada su počeli radove vidjeli su da je kuća nekvalitetna a kako nisu imali novca za dalje radove odlučili su da je prodaju. Njen brat, kako prenosi Dan, Đorđe, je stupio u kontakt sa čovjekom koji im je za kuću dao milion i petsto hiljada, od kojih je 300.000 dobila preko računa a ostalo na ruke. Za sve, kako tvrdi, postoji dokumentacija.

Na pitanje Lidije Vukčević da li je imala žiro račun u inostranstvu Đorđina Marović je odgovorila odrično, kao i da se ne sjeća da li je lično plaćala radove za kuću ili je to radio neki član njene porodice.

Sve vijesti