Ne jedna, ne dve - stiže gomila Gears of War igara

Microsoft bogato s ponudom E3 igara, posebno ekskluziva - među njima se nalaze čak tri nove igre iz Gears of War franšize.

0
A- A A+

Izvor: Xbox

Prva igra, koja je na E3 konferenciji prikazana kao svojevrsna šala za one, koji su očekivali “peticu“ je Gears POP!, naslov za mobilne uređaje sa vizuelnim stilom po uzoru na popularne Funko Pop figurice. Ovo je prva Gears of War igra u serijalu, koja dolazi na mobilne uređaje i možemo je očekivati za iOS i Android u nekom periodu tokom iduće godine.

Posle prikaza ovog simpatičnog naslova je došao i video za drugu igru, ovoga puta PC ekskluzivu. U pitanju je Gears Tactics, turn based strategija sa dobro proverenim XCOM šmekom. Radnja ovog naslova se odvija čak 12 godina pre događaja iz prve igre. Trenutno nema dodatnih detalja, a nadamo se da ćemo uskoro videti još o igri.

Izvor: Xbox

I kao šlag na tortu je prikazan Gears of War 5 u kojem ćemo igrati kao ženski protagonista, Kejt, koja se mora vratiti na “mesto na kojem je sve počeko”, kako bi saznala istinu i odgovore na košmare, koji je proganjaju svake noći

Moramo priznati da nam se Gears of War 5 dopao odmah na prvu loptu i jedva čekamo da ga igramo solo ili u split screen co-opu una Xbox One konzolama i PC-ju“, rekao nam je Play! Zine, koji je u Los Anđelesu, a mi ne smemo ništa drugo, nego da se složimo ;)

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Izvor: Xbox

Izvor: Xbox

Tagovi:
Sve vijesti