Đurković nakon Miloševića: Nadam se uspjesima

Autor:

Proslavljeni Cetinjanin je novi trener Al Rajana, a sa katarskim timom je potpisao ugovor godinu plus godinu

Đurković nakon Miloševića: Nadam se uspjesima Foto: MONDO/Gordana Bojanić ilustracija

Ratko Đurković je pauzirao godinu dana, ali je odmor za proslavljenog rukometaša završen! Četrdesettrogodišnji Cetinjanin je novi šef stručnog štaba Al Rajana.

To je saopštio klub iz Katara!

Đurković je sa novim timom sa kojim će juriti titulu šampiona potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu, a u Al Rajanu će biti drugi Crnogorac nakon Pera Miloševića koji je osvojio titulu.

Al Rajan je klub sa velikom tradicijom i uvijek je u vrhu katarskog rukometa. Poslije godinu pauze i osvojene titule prvaka sa Borcem iz Banja Luke, ovo je prava prilika da nastavim sa trenerskim poslom i nadam se uspjesima”, rekao je Đurković agenciji MINA.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Crne Gore je u karijeri trenirao Lovćen, Pelister, Patru, Komlo i pomenuti Borac iz Banja Luke. Kao trener je osvojio Kup Crne Gore sa Lovćenom 2010. i titulu prvaka Bosne i Hercegovine sa Borcem 2017. godine.

Đurković je u igračkoj karijeri nosio dresove Lovćena, Metaloplastike, Sintelona, Partizana, Bidasoua, Pik Segeda i Bosne.

Sve vijesti