Golfom sletjeli u rijeku! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Tri mladića iz Ulcinja pukom srećom preživjela su rano jutros strahoviti udes kod mosta na rijeci Željeznica u Baru!

Golfom sletjeli u rijeku! (VIDEO, FOTO) Foto: MONDO/Mladen Stojović

Dvojica su teže povrijeđena, operisana i smještena na odjeljenju intezivne njege u barskoj bolnici. Vozač automobila prošao je bez povreda i zadržan je u policijskoj stanici jer je utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju u trenutku udesa (1,25 % alkohola).

Udes se desio oko 1:10 kada je je vozilo marke Golf VI nikšićkih registarskih oznaka krećući se iz pravca Šušnja, zakačilo kružni tok i u punoj brzini sletjelo u korito rijeke Željeznice. Tom prilikom Ulcinjani Ognjen Bugarin ( 28) i Branko Nilović (24), zadobili su teške tjelesne povrede, opasne po život.

 Prema riječima direktora opšte bolnice Bar dr Dragoslava Tomanovića dvojica povrijeđenih mladića su dovezena u bolnicu sa povredama unutrašnjih organa.

"Jedan je imao i prelome rebara i drugog pršljena. Operisani su. Nakon operacije nihovo stanje je stabilno. Hospitalizovani su na intenzivnoj njezi", rekao je dr Tomanović.

U spašavanju mladića učestvovala je jedinica barske Službe zaštite i spašavanja koja je, uz veliku podršku policajaca koji su prvi stigli na lice mjesta izvukla povrijeђене do magistralnog puta odakle su vozilom hitne pomoći preveženi u bolnicu. 

Izvor: MONDO/Mladen Stojović

Pretpostavka je da je vozač umjesto da skrene kružnim tokom samo produžio pravo i preletio dvadesetak metara do korita Željeznice. Mladići su imali ludu sreću što je automobil sletio na točkovima u korito Željeznice i da su svi erbegovi upaljeni u trenutku udara.

Sve vijesti