Mimini specijalci upali u barsku bolnicu! (FOTO)

Autor:

Opsadno stanje vladalo je danas u barskoj bolnici! U jednom trenutku u holu glavne zgrade upali su maskirani policajci sa oznakama SAJ-a, naoružani dugim cijevima!

Mimini specijalci upali u barsku bolnicu! (FOTO) Foto: MONDO/Mladen Stojović

U dvorištu barske bolnice već nekoliko dana vlada “opsadno stanje” a jutros je u jednom trenutku situacija bila i prilično napeta. Istina samo za one građane koji nisu informisani o pozadini akcije koja je kulminirala upadom u zgradu bolnice stasitih mladića sa dugim cijevima u unifomrima Specijalne antiterorističke jedinice.

 Kada se na vratima pojavio jedan od najpopularnijih crnogorskih glumaca Milutin Mima Karadžić, onima koji nisu znali šta se zbiva uprkos filmskim kamerama u holu, laknulo je.

Od zaposlenih u bolnici saznali smo da je riječ o snimanju scena za TV seriju “Besa”. Od članova filmske ekipe i Mime danas se nije moglo saznati više detalja o ovom projektu. Iako je fotografisanje snimanja bilo zabranjeno, od “pacijenata” barske bolnice dobili smo nekoliko eksluzivnih fotografija akcije Miminih specijalaca.

Pogledajte kako je izgledao upad SAJ-ovaca u barsku bolnicu:


Nakon SAJ-ovaca u hol bolnice ušetao je Mima, "u ritmu" evergrina "Zabranjenog pušenja" - "isti Gari Kuper, sve je ličilo na san".


Evo i detalja iz “kampa” Mimine filmske ekipe:

Naslov projekta donekle otkriva radnju serije - "besa" kod Albanaca predstavlja čvrsto obećanje koje se mora održati i po cijenu života. Besa je bila kodifikovana još srednjem vijeku u poznatom Zakonu Leke Dukađinija, inače unuka praoca plemena Bjelopavlići Bijelog Pavla koji je po nekim istorijskim tumačenjima bio potomak kralja Milutina Nemanjića

Sve vijesti