Dnevni horoskop za 26. 5. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 26. 5. 2018.

Dnevni horoskop za 26. 5. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Imajte razumijevanja za partnera i za njegove obaveze. Svako treba da ima vrijeme za sebe. Slobodni, posvećeni ste poslu danas. Previše brinete o novcu. Kolege na poslu su sklone kompromisu, pa će ovaj dan biti uspješan.

Bik

Bićete pomalo nervozni, a to može uticati na odnos sa partnerom. Slobodni, romantični ste. Ne vraćajte se na stare priče. Posvetite se hobiju ili sportu, ako imate vrijeme za to.

Blizanci

Potrebna Vam je podrška kolega u vezi sa nekim novinama koje želite da uvedete na poslu. Ako ste slobodni, ne budite neiskreni prema osobi koja Vam se dopada. Recite da li hoćete vezu ili ne. Zauzeti, danas je dan za uživanje sa partnerom kod kuće.

Rak

Uradite danas nešto za sebe, idite na masažu ili se relaksirajte. Nije sve u poslu. Izbalansirajte obaveze vezane za posao i vrijeme posvećeno privatnom životu.

Lav

Izbjegavajte rasprave sa partnerom. Novo poznanstvo preko interneta je moguće, ako niste u vezi. Organizujte se bolje, da ne biste bili u haosu.

Djevica

Ako ste u dugoj vezi ili braku, danas ćete biti skloni raspravama sa partnerom. Slobodni, status ostaje isti, bez promjena. Možete opet sarađivati sa nekim iz prošlosti. Iskoristite šansu za napredak na poslu, danas je bitno da budete agilni i vrijedni.

Vaga

Imate dosta ideja vezanih za posao, ali je potrebno da odredite šta ćete danas raditi. Ako ste zauzeti, danas će sve biti u najboljem redu. Ako niste u vezi, skloni ste flertu.

Škorpija

Pozovite prijatelje na večeru, pa ćete posvetiti pažnju i njima i partneru. Jako Vam je bitan društveni život danas, pa nađite makar malo vremena za druženje sa prijateljima. Uvedite neke promjene na poslu.

Strijelac

Nemojte komplikovati sebi život i posvetite se prvo poslu, pa posle stvarima koje volite, iako niste raspoloženi za rad. Ako ste slobodni, može Vam se javiti neka osoba koja Vam se odavno dopada. Ne propuštajte priliku za neko novo iskustvo.

Jarac

Uživate u slobodnom vremenu sa prijateljima. Moguć je flert na radnom mjestu. Ako ste u vezi, danas ćete uživati.

Vodolija

Spremni ste za nove obaveze. Nemojte biti površni danas, budite detaljni. Moguće su greške u radu. Danas ste preosjetljivi i napeti.

Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Odredite šta su proriteti za danas i završite sve što započnete. Pazite na rokove.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti