BBB napali navijače Zvezde, prijavili ih policiji

Autor:

"Navijači" zagrebačkog Dinama napali pristalice Crvene zvezde iz Slovenije koji su se vraćali sa proslave titule u Beogradu. Navijači Zvezde prijavili napad, policija potvrdila da je bilo sukoba.

0
A- A A+
zvezda autobus zapaljen Foto: MN Press ilustracija (sa proslave titule u Beogradu)

Sačekuša takozvanih Beb blu bojsa (Bad Blue Boys - BBB) za navijače Crvene zvezde kod motela "Plitvice", odnosno kod hrvatsko-slovenačke granice!

Hrvatska policija potvrdila je da je u nedelju izbila masovna tuča "navijača" zagrebačkog Dinama i pristalica Crvene zvezde iz Slovenije, koji su se vraćali kućama sa proslave titule prvaka države u fudbalu u Beogradu.

"Nekoliko slovenačkih državljana u dva kombi vozila slovenačkih oznaka u nedelju, 20. maja, na graničnom prelazu Bregana, na izlazu iz Hrvatske, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autoputu u blizini motela 'Plitvice', različitim predmetima napalo više osoba koje su se potom ubrzo udaljile. Ljekarsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenački državljani su odbili.", prenose hrvatski mediji saopštenje hrvatske policije.

Isti izvori navode da u sukobu nije bilo teže povrijeđenih.

Tagovi:
Sve vijesti