Vojvotkinja Megan hit na sajtovima za odrasle

Iako nikad nije zvanično objavila kućni video, Megan Markle je hit na PornHub sajtu, a potraga za njom je skočila za oko 6.000 posto!

Vojvotkinja Megan hit na sajtovima za odrasle Foto: Splash News/Zak Hussein

Veliku Britaniju i cio svijet “trese groznica“ kraljevskog vjenčanja, američke glumice Megan Markl i drugog sina princeze Dajane i princa Čarlsa, princa Harija. To su iskoristili i poznati sajtovi za odrasle, na kojima je Megan Markl hit, iako nikad nije snimila film za odrasle.

Sve što vas zanima o vjenčanju godine! (FOTO)

Samo do kraja 2017. godine, praktično samo tokom mjesec dana, Megan Markl zabilježila je preko 1.33 miliona pretraga, uz skok popularosti od više od 5.900 procenata, u odnosu na 2016. godinu. Popularnost američke glumice i dobrotvorke “eksplodirala“ je nakon 29. novembra, kad je zvanično objavljeno da su princ Hari i Megan vjereni.

MONDO u Londonu: Pravo “ludilo” zbog svadbe

Novost da se poznate ljepotice predmet pretrage PornHub sajta nije naročita novost, ali kad nečije ime skoči za 5.900 odsto u pretrazi tako iznenada - to je veliki hit, kaže poznati sajt za odrasle. Buduća vojvotkinja najtraženija je u Americi, Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Belgiji i mnogim drugim zemljama…

Megan, koja se zapravo zove Rejčel, nikad nije snimila „kućni video“, ali su na sajtovima za odrasle nakačeni različiti isječci iz filmova u kojima je glumila, a u kojima je u krevetu ili slobodnije obučena.

Zna se da gledate previše filmova za odrasle…

Od buduće vojvotkinje se očekuje da bude dostojanstvena i skromna, pa u budućnosti ne bismo trebali da viđamo bilo kakve škakljive fotografije ili objave iz provoda, kao do sada. Priča PornHub bloga izuzetno je potresla britansku kraljevsku porodicu, navode britanski mediji.


Sve vijesti