Otvoren Holiday Village Montenegro u Ulcinju FOTO

Autor:

Kompleks "Holiday Village Montenegro" Grupe Karisma Hotels, na Velikoj plaži u Ulcinju, svečano je otvoren večeras.

Predsjednik Vlade Duško Marković kazao je na otvaranju da je to pobjeda savremene vizije razvoja turizma i crnogorske ekonomije.

"Otvaranjem ovakvih rizorta CrnaGora postaje najprestižnija turistička destinacija. Kod nas su brendovi poput Karisme, Amana, Iberostara, Regenta, Hiltona i Ramade, a uskoro i rizort One&Only, Ritz Carlton i Chedi", kazao je Marković u Ulcinju.

Predsjednik Vlade poručio je da impresivan investicioni poduhvat koji je oplemenio prostor Velike plaže u Ulcinja nagovještava da će Velika Plaža a vjerovatno i Ada biti nova kvalitetna turistička destinacija i da vjeruje da će ovaj primjer koji obeubjeđuje stotine novih radnih mjesta biti podsticaj za nove uspješne projekte.

"Oplemenjujući ovaj prostor podigli smo sa koljena posrnuli Hotel Belvi i podigli ga na nivo od četiri zvjezdice izgradivši Hotel Villages Montenegro", rekao je premijer.

"Danas možemo reći i ovima u Ulcinju i onima u Podgorici, i onima koji nam nijesu vjerovali i onima koji su sumnjali da smo uradili dobru stvar za Crnu Goru, da smo uradili veliku stvar za crnogorski turizam, da smo uradili ozbiljne stvari za nova radna mjesta i nove prilike za naše mlade ljude. Vjerujem da će ova investicija biti podsticaj novim i da će ovakvih prilika i u ovoj i u narednim godinama biti još više", zaključio je Marković.

Hotel Holiday Village Montenegro je porodični hotel koji imati u ponudi po četiri restorana, bara, i bazena od kojih je jedan glavni, namijenjen za vodene sportove i rekreaciju, splash bazen sa vodenim atrakcijama namenjen mališanima i tihi bazen za odrasle.

TUI Grupa u svom portfoliju drži 1.600 turističkih agencija i vodećih portala, šest turističkih aviokompanija sa oko 150 aviona, više od 300 hotela sa 214.000 kreveta, 16 brodova za krstarenje i veliki broj turističkih agencija. Integrisana ponuda opslužuje 20 miliona u 180 regija. U finansijskoj 2015/16. godini TUI Grupa, sa 67.000 zaposlenih, ostvarila je prihod od 17,2 milijarde eura i operativni rezultat od milijardu eura.
Sve vijesti