Bar: Dolijali nakon reprize pljačke u Intersportu!

Autor:

Četiri lica uhapšena u Baru zbog pokušaja krađe u prodavnici sportske odjeće i opreme Intersport.

Bar: Dolijali nakon reprize pljačke u Intersportu! Foto: MONDO/Mladen Stojović

Zaposleni u prodavnici Intersport u Baru osujetili su juče krađu koju su pokušala da izvedu četiri lica  koja su, ubrzo nakon toga, lišena slobode. 

"Službenici CB Bar su zahvaljujući zaposlenim u firmi „Intersport“, koji su svojom obazrivošću osujetili krađu u svojoj radnji, odmah nakon bjekstva lišili slobode A.P. (30) iz Podgorice, dok su daljim radom službenika kriminalističke policije identifikovani, locirani i lišeni slobode A.K. iz Podgorice, N.R.(19) iz Danilovgrada  i M.M. (20) iz Podgorice", saopšteno je iz Uprave policije.

Na osnovu kriminalističke obrade sumnja se da su ova lica po unaprijed postignutom dogovoru, sa jasno definisanom ulogama oko 14,00 časova, ušla u prodavnicu Intersport i pokušali da ukradu nekoliko artikala. Zaposleni u prodavnici su ih, međutim, spriječili da ukradu veći količinu artikala, nakon čega su ova lica pobjegla.

"U saznanju da im je saučesnik A.P. lišen slobode, N.R. se vratio na mjesto izvršenja krivičnog djela i zaposlenom predao otuđene predmete nakon čega se ponovo udaljio. Izvršenim pregledom izuzetog video nadzora izvršena je identifikacija ostalih osumnjičenih lica kao i pmv kojim su se udaljili da bi se nakon toga pojedinačno ova lica sama prijavila u CB Bar", navodi se u saopštenju. 

Policija sumnja da su N.R. i A.K. zajedno sa A.K. i M.M,  na identičan način počinili krađu u Intersportu i prije nekoliko mjeseci.

U saopštenju policije navodi se da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ova krivična djela.

Sve vijesti