U istom danu dva puta vozio preko 180 km/h

Autor:

Ulcinjanina je policija kaznila dva puta u istom danu zbog prekoračenja brzine, tačnije prvi put se kretao brzinom od 180 km/h, a drugi put 185 km/h

U istom danu dva puta vozio preko 180 km/h Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija Ilustracija

Ulcinjanin O.Lj (22) dva puta je u istom danu drastično prekoračio brzinu i to u razmaku od nešto više od pet sati, a kada je uhvaćen drugi put nije imao vozačku dozvolu jer mu je oduzeta zbog prvog prekršaja.

Kako je saopštilla Uprava policije, on je prvo na putu Bar - Podgorica u mjestu Goričani oko 13 časova, vozilom marke "VW Passat" ulcinjskih tablica vozio 185 kilometara na čas, gdje je ograničenje 70 na čas, što je najveća dozvoljena brzina za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnic

"Protiv O.Lj. je Sudu za prekršaje podnijeta prekršajna prijava iz ZOBS-a, a vozaču je na licu mjesta privremeno oduzeta vozačka dozvola do okončanja postupka", navodi se u saopštenju.

Istog dana je zaustavljen oko 18.30 na putu Podgorica - Bar, u mjestu Sozina, gdje je vozio 180 kilometara na čas, a ograničenje je bilo 70.

"S obzirom na činjenicu da je upravljao vozilom iako mu je prethodno oduzeta vozačka dozvola te da je nastavio sa vršenjem teških saobraćajnih prekršaja, O.Lj. je priveden u Centar bezbjednosti Bar, nakon čega mu je Sud za prekršaje u Baru za ovaj prekršaj izrekao novčanu kaznu u iznosu od 500 eura", dodaje se u saopštenju.

Sve vijesti