Jelena Kažanegra objavla novi singl (VIDEO)

Autor:

Crnogorska pjevačica Jelena Kažanegra se ovog proljeća publici predstavlja emotivnom baladom „Maslina“ koju je snimila u saradnji sa poznatom regionalnom hitmejkerom Aleksandom Milutinović, koja je pisac muzike, teksta i aranžmana.Do saradnje je došlo na Jeleninu inicijativu, koja je od Aleksandre zatražila pjesmu u kojoj može da pokaže svoj raskošan glas, a ujedno i osvoji srca mlađe publike.

“Dok smo pregovarali Aleksandra je kazala, čekaj imam nešto što će biti baš za tebe. Tekst ustvari govori o velikoj ljubavi koja je završena, prekinuta, okončana…kako god to kazali i djevojačkoj patnji kroz koju nažalost ogroman procenat cura prođe nakon raskida. Tu su uobičajene neprospavane noći, suze i bol, sjećanja na zajedničke dane. Ma sve ono kroz što smo mi žene prošle u životu i koje nas kasnije čine jačim“, pojasnila je Jelena.

Pjevačica promociju singla „Maslina“ upotpunjuje video spotom koji je snimila u saradnji sa rediteljom Dariom Jankovićem, iza kojeg stoji saradnja sa velikim brojem muzičara regiona kao što su Kaliopi, Elena Risteska, Bojan Marović.

Snimanje je trajalo dva dana, na skoro deset lokacija na Zlatiboru i Beogradu, od kojih je pjevačici u najljepšem sjećanju ostala posjeta zamku Gardoš koji se nalazi u starom dijelu Beograda.

“Na Zlatiboru smo snimali na vrhu brda, na samoj ivici, a zanimljivo je to da je baš tih dana duvao jak vjetar pa smo kadrove koji su snimani dronom pokušavali da snimimo više sati ali je vjetar bio neumoljiv i konstantno krivio dron. Super smo se proveli, a tih dana sa istom ekipom snimao je spot i moj kolega Bojan Marović“, otkriva Kažanegra.

Pomenuta balada je prva od dvije pjesme koje Jelena planira da predstavi do početka ljeta, s tim što će druga biti brža, i donijeće novi trendi zvuk sa kojim se pjevačica prvi put susrijeće, jer kako kaže poslušala je savjete publike koja je prvo tražila baladu, a zatim i nešto kako su joj pisali „za đuskanje“ na plažnim barovima i diskotekama.

“To će tek biti iznenađenje. Pregovaram intenzivno i vjerujem da će mi u toj pjesmi gostovati neko krajnje neočekivan za sve ljude koji su navikli da me slušaju”, poručila je pjevačica.

Izvor: Youtube

Sve vijesti