UŽAS: Reper odbacuje i vređa sopstveno dijete!

Autor:

Muzičar ne želi da ima išta sa svojim bolesnim sinom

Majka djeteta repera Flo Ride otkrila je da poznati muzičar ne želi da vidi svog 19-mjesečnog bolesnog sina i da ga naziva pogrdnim imena.

Aleksis Adams kaže kako joj je reper okrenuo leđa čim mu je javila da je trudna s njihovim djetetom, a sudskim putem je morala da ga natjera da prizna očinstvo. Iako je DNK test potvrdio da je Flo Rida otac malenog Zohara, reper i dalje odbija da bude dio njegovog života.

"Zohar pati od hidrocefalusa, rijetke bolesti koju karakteriše povećana količina moždane tečnosti i zbog koje je prošlog mjeseca morao da ide na ozbiljnu operaciju mozga. Flo Rida nije nazvao ni mene ni doktore kako bi provjerio da li mu je sin dobro", rekla je djetetova majka za "Daily Mail".

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu koja je trajala do trenutka kad je Aleksis saznala da je trudna.

"Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije htio ni da čuje za to. Želio je da abortiram i nazivao je našeg nerođenog sina 'je**no zlim djetetom'. To su bile njegove riječi", tvrdi Aleksis koja je u drugom tromjesečju saznala da beba nije dobro i da pati od hidrocefalusa.

"Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dijete neće preživjeti i pokušavala sam da se ne vezujem za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život je sveden na konstantne posjete ljekarima", ističe ona i dodaje da troškove liječenja ne može da pokriva sama, kao i da je alimentaciju od repera morala da traži na sudu.

Zohar nije jedino dijete Flo Ride. Manekenka Nataša Džordžet Vilijams ga je takođe tužila 2013. godine zbog neplaćanja alimentacije i potvrdila da je i nju reper tjerao da ide na abortus.

Sve vijesti