Uhapšeni Nikšićani za krađe po marketima

Autor:

Policija rasvijetlila slučaj

0
A- A A+

MUP policija Foto: MONDO/Gordana Bojanić

  Nikšićani E. M. (18) i B. J. (25) osumnjičeni su da su od 2. do 8. maja provalili i krali u tri marketa u gradu pod Trebjesom, ponijevši sa sobom alkoholna pića, čokolade i cigarete.

Naime, kako je saopšteno iz Uprave policije, E. M. i B. J. su 8. maja iz marketa „Svaki dan“ u ulici Peka Pavlovića, polomili izlog staklo i uređaj za automatsku obradu video zapisa.

Policija sumnja da su ova dva Nikšićanina dva dana prije toga iz marketa „Idea“  ukrali veću količinu cigareta, čokolada i alkoholnog pića.

Policija je pretresla stan i prostorije koje B. J. koristi i pronašla dio ukradene robe iz marketa "Idea", koja je oduzeta od osumnjičenog.

Daljom istragom je utvrđeno da su 2. maja takođe provalili u market "Idea" u naselju Ćemenca, prekinuli dovod električne energije čime su onesposobili alarmni sistem, a nakon toga pokušali da otuđe sef sa novcem u čemu nisu uspjeli.

Nakon saslušanja E. M.  je pušten na slobodu, dok je B. J. određeno zadržavanje 72 sata u CB do privoda sudiji za istragu. B. J. je inače poznat kao bezbjednosno-interesantna osoba u Nikšiću.

Tagovi:
Sve vijesti