Napušta seriju nakon 16 godina zbog ZLOSTAVLJANJA?

Autor:

Glumica je šokirala fanove nizom misterioznih tvitova nakon što je napustila poznatu seriju.

0
A- A A+

Glumica koju smo proteklih 16 godina i 15 sezona gledali kao Ebi Skijuto u seriji "NCIS", Poli Peret (49), više neće biti dio ovog projekta.

Međutim, ono što je izazvalo još veći šok njenih fanova je serija čudnih tvitova koje je glumica objavila i koji aludiraju na to su razlozi njenog napuštanja serije "višestruki fizički napadi", ali da je "moćna mašina tjera da ćuti i puštaju lažne priče".

U tvitovima nije imenovala nikoga, a ni spominjala produkciju serije...

"Možda griješim što ne govorim sve. Što ne govorim cijelu priču, ISTINU. Osjećam se kao da moram da zaštitim moju ekipu, posao i još mnogo dugih ljudi. Ali, po kojoj cijeni? Ne znam. Samo znam da pokušavam da uradim pravu stvar, ali možda tišina nije prava stvar", napisala je glumica i dodala:

"Postoji mašina koja me tjera da ćutim i koja plasira LAŽNE priče o meni. Veoma bogata i veoma moćna javna 'mašina'. Tu nema morala i potrebe da se kaže istina, a ja sam ostala da ovdje čitam laži i trudim se da zaštitim moju ekipu. Trudim se da ostanem smirena. On je to uradio."

Poslednji tvit koji je objavila nakon toga je sugerisao da je u pitanju zlostavljanje...

"Oduvijek sam podržavama programe protiv nasilja i siledžijskog ponašanja. Ali, sada znam kako je to jer sam to iskusila. Užasno je. Otišla sam. Višestruki fizički napadi. ZAISTA kapiram sve sada. Budite sigurni. Ništa nije vrijedno vaše sigurnosti. Recite nekome."

Fanovi su joj potom uputili riječi podrške, dok su drugi zahtijevali da im kaže cijelu priču, ali glumica se nakon toga nije oglašavala.

Tagovi:
Sve vijesti