Nastaviće da unapređuju komunalnu infrastrukturu

Autor:

Demokratska partija socijalista (DPS) nastaviće da unapređuje komunalnu infrastrukturu u Podgorici i obezbijedi ravnomjeran razvoj svih njenih djelova, saopštio je nosilac liste te partije za lokalne izbore u Glavnom gradu, Ivan Vuković.

0
A- A A+

Kako je saopšteno iz DPS-a, Vuković je Časlavom Vešovićem i Predragom Boškovićem govorio na tribini sa građanima naselja Konik, na kojoj su predstavili program liste i plan za razvoj Podgorice.

Vuković je kazao da osnovna ideja vodilja liste DPS-a ostaje ravnomjeran razvoj svih djelova Podgorice, centra grada, prigradskih naselja i gradske periferije.

„Stoga ćemo nastaviti da unapređujemo stanje komunalne i infrastrukture u gradu, osim širenja mreže fekalne kanalizacije, izgradnje novih i proširenje postojećih ulica u bulevara“, poručio je Vuković.

On je najavio i izgradnju sistema za prečišćavanje otpadnih voda, izgradnju jugozapadne obilaznice oko Podgorice, ali i izgradnju nacionalnog stadiona i akva parka u tom dijelu grada.

Vešović je podsjetio na projekte koje je Glavni grad u proteklom periodu realizovao na Koniku i Starom Aerodromu, i na taj način, kako je kazao, potpuno izmjenili izgled grada na tom području i poboljašali život građana.

Govoreći o značaju zajedništva koje karakteriše Crnu Goru, Bošković je naveo da su prave vrijednosti koje baštini DPS i stanovništvo Konika i Starog Aerodroma multivjerski i multinacionalni sklad.

Tagovi:
Sve vijesti