Vuković: U svim djelovima grada da se živi jednako

Autor:

Prioriteti naredne lokalne uprave u Glavnom gradu biće razvoj saobraćajne infrastrukture, poboljšanje biznis ambijenta i dalja ulaganja u sport i kulturu, poručio je nosilac liste "Za dobro građana Podgorice" Ivan Vuković.

0
A- A A+

  „Naš cilj je da se u svim djelovima Podgorice jednako živi, jednakim kvalitetom života, bez obzira na to da li živite u Zagoriču, Donjoj Gorici ili u centru grada. To će biti ideja vodilja za lokalnu upravu, koju će voditi ljudi koji pred vama“, kazao je Vuković na tribini koalicije u Lješkopolju.

Govoreći o političkoj konkurenciji, Vuković je kazao da oni, govoreći da su lokalni izbori u Podgorici, za njih samo sredstvo za izazivanje političke nestabilnosti na državnom nivou.

I zato im ponavljam: za vas je Podgorica sredstvo, za nas je Podgorica cilj. Za vas je, kako kažete, Podgorica „majka svih bitaka“, za nas je Podgorica majka, imamo takav odnos i prema njoj se ophodimo na takav način. To je ono što je naša obaveza kada je budućnost grada u pitanju i zato ćemo mi opet da trijumfujemo, pobijediće naša Podgorica i naša Crna Gora“, zaključio je Vuković.

On se zahvalio ranijem gradonačelniku Podgorice Miomiru Mugoši i aktuelnom Slavoljubu Stijepoviću što su sa svojim timovima transformisali Podgoricu u moderan evropski grad.

"Zato je zadatak buduće lokalne uprave da nastavi da radi sa istim entuzijazmom i na istim osnovama da razvija Glavni grad", poručio je Vuković.

Kandidat za odbornika Miomir M. Mugoša kazao je da lista „Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ planira da u naredne četiri godine nastavi fazu novog bulevara od novog kružnog toka i povezivanja Cetinjskog puta sa Nikšićkim putem na Komanskom mostu.

U saobraćaj će biti uloženo 30 miliona eura i vodićemo računa o svakoj mjesnoj zajednici", poručio je on.

Sve vijesti