Kad može Zlatan - Ronaldo će bolje!

Kristijano Ronaldo svoju imperiju izvan fudbala širi i na mobilne igre i digitalni sadržaj!

Kad može Zlatan - Ronaldo će bolje! Foto: Promo/Strike Force 7

Nedavno je Zlatan Ibrahimović predstavio svoju igru za iOS i Android operativne sisteme, a njegovim koracima kreće i Kristijano Ronaldo, zvanično najbolji fudbaler planete.

Ronaldova igra je, ironično, slična Zlatanovoj - i on je superheroj, s timom pomoćnika, koji će spasiti sve one, kojima je spasavanje potrebno. Dakle, ako je svet u opasnosti (jer ne znamo još uvijek scenario igre), Ronaldo će ga sačuvati od, pretpostavljamo, zlih sila.

Ronaldo, za razliku od Zlatana, ide korak dalje, i zajedno sa igrom (pretpostavljamo, takođe za iOS i Android) predstavlja i animiranu seriju, koja će biti važnija od igre, navodi se u saopštenju Striker Force 7 kompanije, kako će se zvati i novi univerzum Ronaldovih proizvoda, koji obuhvataju, kao što smo već istakli, igru i crtani film, ali će donijeti i stripove, digitalne sadržaje i još mnogo iznenađenja za mobilne telefone ekskluzivno.

Strike Force 7 će premijeru novih stvari održati uskoro, pa stoga kliknite na to „Follow“ Twitter dugme, ako ste poštovalac Ronalda i njegovih aktivnosti van terena.

Vjerujem da likovi iz igara na mobilnim telefonima ili superheroji na isti način, poput fudbala i kulture, povezuju ljude širom svijeta, zbog čega s ponosom i uzbuđenjem najavljujem novi projekat, u kojem ću ujediniti svoje dvije strasti - fudbal i superheroje“, rekao je Ronaldo na premijeri svog Strike Force 7 brenda.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti