Neki iPhone korisnici više ne mogu da razgovaraju

Ukoliko imate iPhone 7 i iPhone 7 Plus ne instalirajte nove verzije operativnog sistema.

2
A- A A+

Da, znamo da će iPhone da vas savjetuje da instalirate novu verziju operativnog sistema, ali to nemojte učiniti, jer postoji mogućnost da blokirate mikrofone i tako sebi ukinete mogućnost pozivanja, odnosno razgovora, a postoji mogućnost i da nećete ćete biti u prilici ni da koristite samo spikerfon ili da morate non-stop da koristite slušalice - bežične ili one iz kutije sa telefonom.

Ovo su prvo prijavili i objasnili korisnici društvenih mreža Reddit i Twitter, a kasnije je potvrdila i kompanija Apple, objavio je The Verge. Trenutno se problem ispituje, a Apple nije siguran da li se radi o hardverskom ili softverskom problemu.

BOMBA: Najveći, a najjeftiniji iPhone!

Cijela situacija je prilično neprijatna za kompaniju Apple, jer je sve potvrđeno procurelim dokumentima, u kojima Apple objašnjava serviserima kako da postupaju prema korisnicima u ovoj situaciji i kako da pokušaju da otklone kvar.

iPhone X, najprodavaniji telefon na svijetu

Verzija softvera koju bi trebalo da preskočite je iOS 11.3 i svaka nakon te, bez obzira da li se radi o BETA ili konačnoj verziji iOS-a.


Sve vijesti