Ipak stiže!

Vlasnici Honor 8 telefona, koji su brojni kod nas i u regionu, ipak će dobiti Android Oreo!

0
A- A A+

Veliki pomak u situaciji sa ažuriranjem Honor 8 telefona. Nakon što je kompanija donijela odluku da obustavi razvoj Android Oreo sistema i na Honor 8 isporuči samo „feature pack“ sa pojedinim opcijama, stiže vijest da će Oreo, nakon svega, ipak stići!

Honor je već završio kinesku verziju nadogradnje, a globalna se očekuje vrlo brzo, kad će početi i distribucija u Crnu Goru. Lista poboljšanja je nevjerovatno dugačka, a veličina nove verzije operativnog sistema je oko 1.3 GB i može se preuzeti pomoću kabla i Honor Firmware Finder opcije (ili putem Wi-Fi mreže). Zajedno sa Android Oreo 8.0 operativnim sistemom stiže i EMUI 8.0.

Dakle, brojni vlasnici Honor 8 telefona, ipak imaju čemu da se raduju - telefon će im makar još godinu i po biti aktuelan.

Sve što Honor 8 može rekli smo vam u detaljnom testu, pa se podsjetite. Trenutna cijena Honor 8 telefona kod nas je oko 330 eura za verziju od 32 GB memorije i oko 379 eura za verziju sa 64 GB memorije. Ovo je trenutno jedan od najboljih telefona koji možete da kupite kod nas i svakako jedan od najljepših. Pogledajte ga samo u našoj galeriji!

Tagovi:
Sve vijesti