Devet znakova da niste jedina u njegovom životu

Autor:

Evo signala koji ukazuju na to da ste se zaljubili u muškarca koji već ima devojku ili ženu (samo je odlučio da vam to prećuti).

0
A- A A+

Uz sve te aplikacije za upoznavanje i društvene mreže koje su nam danas na raspolaganju, lakše je nego ikad upoznati nekog novog.

To je super za ljude koji nisu u vezi, ali, s druge strane, stvari su postale mnogo jednostavnije i za one koji su skloni "švrljanju", nažalost.

Na kraju krajeva, zašto rizikovati upuštajući se u vezu sa ženom iz susednog ulaza, kad možete tako lako stupiti u kontakt sa sasvim nepoznatom devojkom, zar ne?

Istraživanje kompanije GlobalWebIndex pokazalo je da čak 42 odsto korisnika Tindera već ima partnera, tako da ako koristite ovu i slične aplikacije treba da budete oprezni.

Evo koji znakovi mogu da ukazuju da se viđate sa nekim ko je već zauzet:

Ne koristi aplikacije za dopisivanje

Ako tvdri da ne koristi WhatsApp i slične aplikacije, to je "crvena zastavica". Za većinu ljudi, naročito za singl muškarce, to je jedan od omiljenih načina komunikacije.

Ali, ako je muškarac već u vezi, lako je moguće da će imati dva telefona. "Zvanični" sa svim aplikacijama, mejlovima, fotkama i detaljima njegove regularne veze, i "nezvanični", obično stariji model koji koristi samo da bi komunicirao sa ženama "sa strane". Preostaju vam, dakle, samo poruke i pozivi jer ništa drugo i nemate na raspolaganju.

Vikendom nikad nije slobodan

Ako iz nedelje u nedelju ima neke obaveze vikendom i nikako ne može da stigne da ode s vama u bioskop, na ručak ili neku žurku, izvesno je da su te "obaveze" žena ili zvanična devojka.

Ne javlja se kad ga zovete

Ako se skoro nikad ne javlja kad ga pozovete, već on vas zove malo kasnije, vrlo je verovatno da prosto nije sam kad vi zovete i da zato ne može da se javi. Ne može da vam se javi ako sedi sa ženom na večeri, zar ne?

Uvek sve plaća u kešu

Kešu ne može da se uđe u trag. Nema "izdajničkih" sms izveštaja iz banke, nema izvoda koji stiže mejlom ili poštom… "nema problema".

Nema onlajn tragova o njegovom postojanju

Većina ljudi u današnje vreme ima bar nekakav "trag" na internetu. Ako vaš novi partner bukvalno ne postoji… lako je moguće da nešto nije skroz OK.

Kaže da ne želi da se vezuje

Ovo, naravno može da bude i istina, odnosno, moguće je da čovek nema ženu ni devojku, ali da prosto u tom trenutku u životu ne želi ozbiljnu vezu i to je sasvim u redu. Čak je za svaku pohvalu što vam to iskreno i kaže, tako da znate na čemu ste.

Ali, ako uz ovaj postoji još znakova upozorenja, ako ovo nije jedina "crvena zastavica", onda je najverovatnije reč o tome da čovek sa vama želi seks ali ne i vezu pošto vezu već ima. Sa nekom drugom ženom, jasno.

Vrlo je tajanstven

Ako se viđate već neko vreme i čini vam se da ne možete da ga uhvatite ni za glavu ni za rep, ako ne želi da vam kaže ništa o sebi i svojoj prošlosti, nemojte da se zaluđujete i da ubeđujete sebe da je "stidljiv" i "zatvoren". Nije. Samo ne želi da znate detalje koji uključuju i "sitnicu" u vidu žene. Ili dugogodišnje devojke.

Ima jako, jako puno obaveza na poslu

Ovo je klasika. Samo što su te obaveze vrlo, vrlo retko stvarno poslovne. U mnogo većem broju slučajeva ispostavi se da su u pitanju porodične obaveze.

Indiferentan je

Muškarci koji su u vezi ili braku vrlo retko će biti spremni da ulože emocije i u vezu "sa strane". Ako se ponaša kao da mu je svejedno, nemojte pokušavati sebe da ubedite da samo izigrava nedodirljivog. Nije "nedodirljiv", samo što za vas želi da bude i ostane takav.

Horoskop: Kako ona reaguje na prevaru

Tagovi:
Sve vijesti