Komunalna će ukloniti transparent sa bedema?

Autor:

Transparent koji je postavio Odbor za proslavu jubileja stogodišnjice oslobođenja Budve u I svjetskom ratu biće uklonjen sa bedema Starog grada ako odbor ne dostavi odobrenje.

4
A- A A+
bilbord Foto: MONDO

  Budvanska Komunalna policija naložiće uklanjanje transparenta sa bedema Starog grada na kome se slavi da je srpska vojska oslobodila Budvu, ukoliko Odbor za proslavu ne dostavi odobrenje da je

 dozvoljeno njegovo postavljanje, prenosi portal Vijesti.

Predsjednik SO Budva Đorđije Vujović koji je formirao Odbor za proslavu kao i gradski menadžer Milo Božović, član Odbora bili su na licu mjesta.

Odboru je komunalna policija dala rok da do četvrtka dostavi papire kojima im je dozvoljeno postavljanje spornog transparenta na starogradske bedeme.
Iz Odbora su se, kako prenose Vijesti, pozvali da im je Lovćen film ustupio reklamni prostor na bedemima, te da će dostaviti dokumentaciju.

Lovćen film, koji gazduje bioskopom Cadmus cineplex dao je i bilborde u gradu na kome su postavljene slike srpske vojske i junaka iz I svjetskog rata.

Aleksandar Mijatović, načelnik Komunalne policije potvrdio je "Vijestima" da je sačinjen zapisnik i da je do sjutra ostavljen rok Odboru da dostavi odobrenja, jer se radi o kulturno istorijskom spomeniku.

Vijesti prenose da je vlasnik Lovćen filma srpski državljanin Vladan Sretenović, ali nezvanično saznaju da iza ove firme stoji lokalni biznismen.

Sve vijesti