Policija rasvijetlila više krivičnih djela

Autor:

Zbog sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje, uhapšena četiri maloljetnika, a šest osoba osumnjičeno je za dva razbojništva i jednu tešku krađu.

Policija rasvijetlila više krivičnih djela Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kako su naveli u UP, službenicima Centra bezbjednosti Podgorica roditelj maloljetnika je prijavio da je više maloljetnih osoba 16. aprila napalo njegovog sina u dvorištu jedne osnovne škole,

Maloljetni D.S, J.B, A.O. i N.R. uhapšeni su zbog sumnje da su fizički napali sugrađanina V.S. i kod njega izazvali osjećaj straha i ugroženosti, odnosno počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Ova četiri lica su, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužiocu za maloljetnike, zbog osnovane sumnje da su počinila navedeno krivično djelo”, ističu u UP.

Podgorička policija identifikovala je i pet maloljetnika koji su, sumnja se, 18. aprila uz upotrebu fizičke sile i prijetnju nožem od taksiste uzeli 20 eura, te 19. aprila, takođe upotrebom fizičke sile, od drugog taksiste otuđili 15 eura.

“S tim u vezi, nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijet je posebni izvještaj, kao dopuna krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu, protiv maloljetnih B.H, I.C, F.S, J.M. i N.S, nastanjenih u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su, na štetu dva vozača u taksi firmama, počinili dva krivična djela razbojništvo”, naglašava se u saopštenju.

Rasvijetljena je i teška krađa, za koju je osumnjičen državljanin Srbije A.F. (45). On je uhapšen jer je, kako se sumnja, iz stana u Podgorici od vlasnika ukrao zlatni nakit i dvije umjetničke slike.

Sve vijesti