BOMBA: Najveći, a najjeftiniji iPhone!

Imaće ekran od 6,1 inča i koštaće manje od jedne polovine iPhone X uređaja!

BOMBA: Najveći, a najjeftiniji iPhone! Foto: P Photo/Richard Drew

Samo nekoliko dana nakon vijesti o navodno najskupljem uređaju koji Apple priprema, "procurio" je plan za do sada najveći i NAJJEFTINIJI iPhone!

Prema istraživanju "KGI Securities", Apple planira iPhone za one sa manjim budžetom, koji će biti značajno jeftiniji od trenutno dostupnih novijih modela.

Analitičar Ming-Či Kuo, koji je do sada tačno predvidio veličinu ekrana modela X, postojanje Face ID sistema otključavanja i detalje o kameri modela iPhone 8, otkriva sledeće bombastične podatke.

Apple prvi put pravi "budžetski" telefon, odnosno model pristupačne scene i sjajnih performansi, koji će biti dostupan i onima koji nemaju dubok džep.

Imaće ekran od 6,1 inča, i koštaće samo 450 eura, što je, poređenja radi, novac koji biste morali da izdvojite za polovinu iPhone X uređaja.

Trenutno najveći ekran ima iPhone X, sa dijagonalom od 5,8 inča, a Ming-Či Kuo smatra da je jeftini i "ogromni" predstojeći model dio Apple strategije za povećanje udjela u tržištu Kine.

U toj zemlji, kompanija iz Kupertina već godinama muku muči da se izbori za svoje mjesto, jer kineski kupci prednost daju pristupačnim modelima.

Apple, naravno, još uvijek nije potvrdio niti demantovao glasine ni o navodno najskupljem, ni o najjeftinijem modelu.

iPhone X stiže u Crnu Goru, cijena preko 1.100 €

Tagovi:
Sve vijesti