Pronađeno oko 60 kilograma odbačene marihuane FOTO

Autor:

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti (OGB) Tuzi su danas, u Kučkim Koritima, na pješačkoj stazi koja vodi iz Albanije preko granične linije u Crnu Goru, pronašli odbačena tri džaka u kojima se nalazilo oko 60 kilograma marihuane.

0
A- A A+Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su jutros oko devet sati,  u dolini Greče – Kučka Korita, na pješačkoj stazi primijetili tri osobe koje su na leđima nosile džakove i kretale se u njihovom pravcu.

„Zbog konfiguracije terena i nemogućnosti skrivanja policijskih službenika, ta lica su ih primijetila, odbacila džakove i dala se u bjekstvo u pravcu Albanije“, kaže se u saopštenju.Navodi su pregledom lokacije policijski službenici pronašli tri veća džaka bijele boje u kojima se nalazilo oko 60 kilograma biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je marihuana.

Oni su o tom događaju obavijestili službenike granične policije Albanije.

Kako su kazali iz Uprave policije, marihuana je predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droga na dalje postupanje, i biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaženja počinilaca krivičnog djela“, kaže se u saopštenju.

Bar: Sa balkona bacio pun ranac droge! (FOTO)

Tagovi:
Sve vijesti