Otvoren Sajam automobila u Delti (FOTO)

Autor:

Sajam automobila, motocikala i opreme otvoren je danas u garažnom dijelu šoping mola Delta City.

Otvoren Sajam automobila u Delti (FOTO) Foto: MONDO/Gordana Bojanić


Po reakcijama i komentarima posjetilaca prošlogodišnjeg Sajma kao i rezultatima koji su postignuti, organizator je sa zadovoljstvom konstatovao da je prezentovan kvalitetan sadržaj koji je nedostajao Glavnom gradu i Crnoj Gori i koji ima za cilj pozicioniranje Sajma na mapu istih u ovom dijelu Balkana.

Najzvučniji proizvođači automobila i motocikala koji su se predstaviti na sajmu su Toyota, Peugeot, Isuzu, Citroen, Yamaha, Renault, Nissan, Dacia, Piagio, Great Wall, Suzuki, Kia, KTM, Jeep, Benelli, FIAT, Alfa Romeo, Ssang Yong, Tomos, Peda, Lada, GAZ, Piagio, Mitsubishi, Kymco, Opel, Hyundai, Dukati, Volvo, Land Rover i Jaguar.

Pored njih, ovlašteni zastupnici predstavili su i veliki broj brendova opreme, kozmetike, garderobe, koji prate auto industriju, među kojima se ističu AGV, Hofman Marinkovic, E-Prime, Sava, Seadoo, Akrapovic, Dunlop, Comforser, Wolf, Petronas, Nolan, X lite, Grex, Unibat, RMS, A pro, NGK i Motul.

Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije, ono što će dodatno privući posjetioce tokom trajanja Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine, kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća.Poslije predstavljanja na sajmovima u Ženevi i Beogradu, Podgorica će imati više premijernih predstavljanja najnovijih modela automobila. Posjetioci sajma prvi će u Crnoj Gori uživo vidjeti modele Jaguar E – Pace i Kia Stinger, koji do sada nisu viđeni na crnogorskim ulicama.


Cijene izloženih automobila biće od oko 8.000 eura koliko će koštati najjeftiniji modeli Lada, Dacia i Fiat, do 140.000 koliko će koštati najskuplji automobil na sajmu, Land Rover.

U okviru Sajama organizovaće se sada već popularno, takmičenje u sporoj vožnji, Slow Grand Prix, koje organizujemo već šest godina. Cilj vozača u ovom nesvakidasnjem takmičenju je da što sporije pređu zadatu stazu. Za najsporije vozače obezbijeđena je i vrijedna nagrada. Cilj takmičenja je promocija bezbijednosti u saobraćaju i edukacija kroz zabavu.

Partneri ovogodišnjeg Auto Moto Show-a su Glavni grad Podgorica Delta City i AMSCG koji su prepoznali značaj ovakvog događaja za Podgoricu i Crnu Goru.

Sve vijesti