Ovo su najbolji telefoni na tržištu (FOTO)

Da li se slažete sa Consumer Reports izborom?

Ovo su najbolji telefoni na tržištu (FOTO) Foto: Promo/Samsung

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ su najbolji smartfon uređaji i to najviše zbog povećane izdržljivosti i unapređenja zvuka, objavio je cijenjeni Consumer Reports, koji redovno pravi godišnju listu najboljih pametnih telefona zasnovanih na nizu ozbiljnih testova.

„Iako nema promjene dizajna, po drugim pitanjima Samsung Galaxy S9 duo značajno je napredovao“, jedan je zaključaka Consumer Reports-a. Samsung Galaxy S9 preživio je oko 100 padova i zadobio „tek neznatne ogrebotine“ pokazala su istraživanja CR-a, dok je Samsung Galaxy S9+ naprsao posle 50. ispadanja. I jedan i drugi rezultat daleko su bolji nego rezultati koje su ostvarili Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefoni, koje su Galaxy S9 i S9+ potisnuli dolje, sa prvih mjesta Consumer Reports liste.

Samsung je značajno unaprijedio i stereo slušalice koje su izrađene u saradnji sa AKG-om (sad dijelom Samsung kompanije, nakon kupovine Harman firme), ali su pravo poboljšanje nevjerovatni stereo zvučnici - i po pitanju kvaliteta i po pitanju jačine zvuka. Ne manje vrijedni pomena su i prirodniji položaj skenera otiska prsta, kao i unaprijeđen IRIS i skeniranje lica/očiju.

Kako ostaje nezavisan

Consumer Reports ne prima oglase proizvoda koje ispituje, ne reklamira ih ni na koji način i samostalno kupuje sve uređaje i proizvode koje testira. Nema posrednike niti direktnu vezu sa bilo kojim proizvođačem uređaja. Do sada je testirano više od 60 mobilnih telefona.

Ipak, nije sve tako sjajno u opisu Consumer Reports-a. Recimo, nisu oduševljeni kamerom u slabijim uslovima osvjetljenja, iako je kamera f/1.5, a i prisutno je agresivno izoštravanje fotografija po ocjeni ovog nezavisnog tijela. Takođe, baterija im nije impresivna, ali ni na nivou S8 serije - baterija S8 traje oko pet sati kraće, dok ona u S9+ traje do dva sata kraće nego Galaxy S8+.

Sveukupnoj pobjedi rivala Samsung Galaxy S9 dvojcu pomogli su još i unaprijeđen čipset, više memorije, brži sistem i povećana sigurnost podataka i uređaja.

Cio izvještaj pročitajte na linku.

Da li se slažete sa izborom Consumer Reports-a?


Izvor: Samsung

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung

Tagovi:
Sve vijesti